Użytkownik Komentarz
sniver

Zespół CHH.pl

2014-11-25 13:06:28

Jest nam niezwykle miło poinformować że CHH.pl od pewnego czasu prowadzi prace nad nową, niepowtarzalną i nowoczesną oprawą graficzną portalu.

Centrum Handlu Hurtowego - zmienia się w na Twoich oczach! Serdecznie zapraszamy do udziału w dyskusji o nowej wersji serwisu.

Mile widziana konstruktywna krytyka i wszelkie informacje o źle działających elementach serwisu.

Adres testowy: http://www.egw.chh.pl

Zapraszamy!

all

Kupujący

2014-11-25 22:44:38

Jak przeglądam produkt i klikam na pełny opis produktu to znikają dane produktu ale opis się nie pojawia. Chyba coś jest nie tak.

Nie mogę przejść na moje dane w prawym górnym rogu bo jak zdaję myszką to znika mi opcja wyboru. Mogę jedynie wybrać moja poczta ale niżej już nie.

I bardzo mi brakuje ścieżki do kategorii nad produktem. Mogłem zawsze cofnąć się do dowolnej kategorii. Przykładowo jestem w jakiejś kategorii szczegółowej jak np:
CHH.pl   »   Oferta   »    Dla Dzieci    »   Zabawki    »   Edukacyjne    »   Do majsterkowania
i mogłem się cofnąć do zabawek od razu żeby wejść w inną kategorię w zabawkach.

sniver

Zespół CHH.pl

2014-11-27 13:34:25

Dziękujemy za sugestie - bardzo cenimy sobie Twoją opinię - serdecznie dziękujemy!

mirateu

Kupujący

2014-12-23 08:24:20

Faktycznie dużo lepiej.

FHUBARTEK

Kupujący

2015-02-20 00:18:31

Brakuje opisów produtów!

eksperymentuj

Kupujący

2015-02-20 10:32:27

Witam,

mi przede wszystkim brakuje opcji "Dodaj produkt do ulubionych", "Dodaj sprzedawcę do ulubionych".

W tym ogromie produktów nie powinno zabraknąć tych opcji.

Pozdrawiam,
Jacek

sniver

Zespół CHH.pl

2015-03-02 18:13:22

Nowa wersja już działa! Mam nadzieję że podoba się ta odmiana...
Wszelkie sugestie, pomysły i uwagi o błędach mile widziane.

eurobatt

Sprzedający

2015-03-03 07:27:07

W funkcji poczty nie działa zakładka wiadomości wysłane. Kiedy ta funkcja zostanie przywrócona?

sniver

Zespół CHH.pl

2015-03-03 08:01:25

Problem podglądu wysłanej wiadomości został przywrócony.

Wiadomości wysłane, można przeglądać po zalogowaniu klikając w kopertę na szarym pasku menu pod wyszukiwarką. Następnie przejść do pozycji wysłanych (Wiadomości wysłane). Tam na liście można przeglądać treści wysłanych przez Państwa wiadomości.

Serdecznie dziękujemy za dostarczenie informacji o usterce, a jednocześnie przepraszamy za zaistniałą sytuację.

mkswiking

Kupujący

2015-03-03 14:08:30

Myślę że przydalaby się jak wcześniej było opcja edycji postów na forum

jutax21

Sprzedający

2015-03-04 10:41:48

przykro mi ale nowa wersja jest dla mnie mało czytelna, grafika dość skąpa i nie ma w niej profesjonalizmu, kwadratowy szablon, siwo-czerwone tło. Kolejny portal na siłę próbuje zmieniać coś co było dobre i funkcjonalne.... ale to tylko moje zdanie

eurobatt

Sprzedający

2015-03-18 13:31:03

Zgadzam się, że nowa wersja jest mało czytelna i wyraźna. Prosimy o przywrócenie starej wersji. Dużo klientów zgłaszało się do nas z problemem z czytelnością strony.

jutax21

Sprzedający

2015-03-20 08:24:20

Porażka niestety, po wejściu na produkt nie da się w ogóle wrzucić produktu do schowka tylko Trzeba z menu głównego;(

sniver

Zespół CHH.pl

2015-03-20 10:07:19

Jutax21: Nowa wersja jest podyktowana znacznie dłuższym planem rozwoju i dalszych modyfikacji CHH.pl. Nad czytelnością, usability i ogólnym całokształtem wciąż pracujemy. Na pewno cenimy sobie każdą sugestie - także słowa krytyki, za które jesteśmy wdzięczni. Dlatego prosimy o podanie szczegółów, co w nowej wersji CHH.pl wymaga zmiany. Zwracając uwagę na Pański problem, informuję że do schowka zapytań da się dodać produkty z poziomu samego produktu (zakładka - zapytanie ofertowe).

eurobatt: Dziękujemy za informację. Z miłą chęcią przyjrzymy się wszelkim konstruktywnym sugestiom co według Państwa zmienić aby było lepiej.

Nowa wersja CHH.pl jest podyktowana nie tylko rozwojem o czym pisałem w odpowiedzi do jutax21, ale przede wszystkim faktem że trendy w świecie stron www także się zmieniają. Obecnie pracujemy nad wersją mobilną, a przy starej wersji nie było możliwe dopasowanie układu graficznego do urządzeń mobilnych.

pioruntech

Kupujący

2015-04-01 14:47:00

Witam. Brakuje mi informacji na forum przy postach kiedy post został napisany. Data, godzina. Informacja ważna gdyż nie wiadomo czy temat jest stary czy też świeży. (tak wiem, że jest informacja kiedy został wysłany ostatni post, ale....) Pozdrawiam :)

hovo

Kupujący

2019-05-23 15:14:26

Mam problem z zalogowaniem się