Użytkownik Komentarz
Adamus

Kupujący

2009-03-17 11:26:41

Przydało by się coś takiego jak na Allegro ocena sprzedającego i możliwość komentowania transakcji z nim przeprowadzonych.

slavajetam

Kupujący

2009-03-17 12:36:43

Jestem za, dlatego, ponieważ niektóre hurtownie działające w CHH oferują towar który tu jest dostępny a w rzeczywistości go nie mają a inne sprzedają swój towar na ALLEGRO taniej niż w CHH i w dodatku bez jakiegokolwiek minimum .

Pozdrawiam.

maira

Kupujący

2009-04-30 11:06:47

To  prawda. Właśnie zastanawiam się, jaki jest sens sprzedaży w takim miejscu produktów  w cenie takiej jak na Allegro, a nawet wyższej. To chyba trochę sprzeczne z zasadami portalu :)
Oczywiście mowa o kilku sprzedających, na szczęście nie o wszystkich.
A komentarze też by się przydały.
Poza tym szkoda że nie ma opcji "dodaj do obserwowanych" ofert z ceną - aktualnie można obserwować tylko te które są w tej chwili niedostępne.

darek74

Zespół CHH.pl

2009-04-30 19:53:32

Witajcie.
Faktycznie sprzedaż w cenach wyższych niż na allegro nie jest zgodna z zasadami portalu. Niestety cześć sprzedających albo nie dba o to albo myśli, że klienci są naiwni. Dlatego też, obiecuję tu publicznie, że w ciągu najbliższego miesiąca zostaną wprowadzone specjalne narzędzia dla kupujących pomocne przy tego typu sytuacjach.
Jakie to będą narzędzia nie chcę zdradzać ale na pewno spowodują diametralną zmianę w podejściu sprzedających do zagadnienia.

Pozdrawiam Wszystkich kupujących, sprzedających oraz cały zespół ludzi pracujących przy portalu CHH.pl

Artes45

Kupujący

2009-05-02 12:02:49

Witam,
Ja również zauważyłem, że ceny tutaj mało się różnią a nawet są wyższe od cen na allegro.I jak tu zacząć handel skoro na początku jestem na przegranej pozycji.Nie dość, że muszę kupić od razu większą ilość towaru to cena jest wyższa niż na allegro gdzie kupuje tylko 1 szt.Dobrze by było coś z tym zrobić.
Pozdrawiam wszystkich kupujących i zespół CHH.pl

Richel

Sprzedający

2009-05-03 00:12:32

Rozmawiałem z opiekunami CHH i wiedzą o problemie. Faktycznie najlepszą metodą byłoby opiniowanie sprzedawców, żeby inni klienci wiedzieli, jakie grzechy mają na smieniu. Też sprzedajemy na Allegro oraz na CHH, ale nigdy nie zrobiliśmy takiego świństwa, żeby towar na CHH był w podobnej cenie jak na Allegro.

slavajetam

Kupujący

2009-05-03 00:53:27

Szacun dla hurtowni TREX, sprzedają w CHH i na ALLEGRO ,z tym,że na ALLEGRO mają ceny naprawdę detaliczne,nie zaniżają jak co niektórzy,również szacunek dla MAXY, zamawiany u Nich towar zostaje dostarczony lotem błyskawicy.

Pozdrawiam

pandagroup

Kupujący

2012-11-23 14:55:42

wyslalem  corke  do  firmy iris  a  tam  starsza  pani  tylko, prosze  o  oferte a  dostaje  jakas  scieme  akwarium, usunac  wirtualne  hurtownie jak  ta  z  oswiecimia, brak  nr  tylko  ul legionow  brak tel, koles  sprzedaje  na  allegro  pod  kilkoma  nikami  i  niejest  pewnie  zadna  hurtownia, na  chh  powinny  byc  tylko realne  hurtoownie  a  nie  wirtualne

pandagroup

Kupujący

2012-11-23 14:56:52

bylem  w  one  dollarze , hit  sosnowiec, rewelacyjna  obsluga i towar  od  reki a  nie  w  wirtualu

muzamuz

Kupujący

2023-01-18 09:58:07

dzień dobry  zamawiałem towar  i co dalej.nie ma towaru nie ma wiadomości nie
ma kontaktu

ggvchh

Sprzedający

2023-02-16 22:15:22

a gdzie Pan zamawiał ? :-) jest wielu Oferentów na portalu CHH.pl